14th ANNUAL VIRTUAL NATIONAL PHARMACEUTICAL CONGRESS

Wednesday, October 21, 2020 Wednesday, October 28, 2020 Wednesday, November 4, 2020 11:00 am – 12:30 pm

Wednesday, October 21, 2020			
Session 1: Career advice in a Post Covid World			
11:00 am Welcome and Opening Remarks Mitch Shannon			
11:00 am – 11:05 am	Introduction of Panel 1	Tiana DiMichele, Impres Pharma	5 minutes
11:05 am – 11:15 am		Jim Hall	7 min presentation/3 min poll questions
11:15 am – 11:25 am		Brian Canestraro	7 min presentation/3 min poll questions
11:25 am – 11:35 am		Arima Ventin	7 min presentation/3 min poll questions
11:35 am – 11:40 am	Panel Q&A		5 minutes
11:40 am – 11:45 am	Break		5 minutes
Session 2: How Do We	Launch Products Post COVID-19?	•	
11:45 am – 11:50 am	Introduction of Panel 2	Karl Frank, <i>Bayshore</i> Specialty Rx	5 minutes
11:50 am – 12:00 pm		Ross Glover	7 min presentation/3 min poll questions
12:00 pm – 12:10 pm		Pat Forsythe	7 min presentation/3 min poll questions
12:10 pm – 12:20 pm		David Renwick	7 min presentation/3 min poll questions
12:20 pm – 12:25 pm	Panel Q&A		5 minutes
12:25 pm – 12:30 pm	Closing Remarks	Mitch Shannon	5 minutes
Wednesday, October 28, 2020			
	le and Partnerships: Have they ch	anged through COVID	-19?
11:00 am	Welcome and Opening Remarks	Ben Parry	
11:00 am – 11:05 am	Introduction of Panel 1	,	5 minutes
11:05 am – 11:15 am		Pamela Fralick	7 min presentation/3 min poll questions
11:15 am – 11:25 am		Andrew Casey	7 min presentation/3 min poll questions
11:25 am – 11:35 am		Jason Field	7 min presentation/3 min poll questions
11:35 am – 11:45 am		Brian Bloom	7 min presentation/3 min poll questions
11:45 am – 11:50 am	Panel Q&A		5 minutes
11:50 am – 11:55 am	Break		5 minutes
Session 2: Patient Centricity: What does it mean in actions?			
11:55 am – 12:00 pm	Introduction of Panel 2		5 minutes
12:00 pm – 12:10 pm		Carol Stiff	7 min presentation/3 min poll questions
12:10 pm – 12:20 pm		Zal Press	7 min presentation/3 min poll questions
12:20 pm – 12:30 pm		Peter Brenders	7 min presentation/3 min poll questions
12:30 pm – 12:35 pm	Panel Q&A		5 minutes
12:35 pm – 12:40 pm	Closing Remarks	Ben Parry	5 minutes
Manager News also			
Wednesday, November 4 Session 1: Future External Deployments, Structures and Skill Sets			
11:00 am			
11:00 am 11:00 am – 11:05 am	Welcome and Opening Remarks Introduction of Panel 1	Mitch Shannon James Cran, <i>Digital Partners</i>	5 minutes
11:05 am – 11:15 am		Paul Petrelli	7 min presentation/3 min poll questions
11:15 am – 11:25 am	<u> </u>	Sylvie Pilon	7 min presentation/3 min poll questions
11:25 am – 11:35 am		Ronnie Miller	7 min presentation/3 min poll questions
11:35 am – 11:40 am	Panel Q&A		5 minutes
11:40 am – 11:45 am	Break		5 minutes
Session 2: Where Are We With Respect To Inclusion and Diversity (especially in a virtual world)?			
11:45 am – 11:50 am	Introduction of Panel 2	Joel Erickson, Ashfield Healthcare Canada Inc.	5 minutes
11:50 am – 12:00 pm		Danielle Portnik	7 min presentation/3 min poll questions
12:00 pm – 12:10 pm		Marissa Poole	7 min presentation/3 min poll questions
12:10 pm – 12:20 pm		Eileen McMahon	7 min presentation/3 min poll questions
12:20 pm – 12:25 pm	Panel Q&A		5 minutes
12:25 pm – 12:30 pm	Closing Remarks	Mitch Shannon	5 minutes

Subject to change